24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

YENİŞEHİR?E ÇALIŞKAN MUHTAR ADAYI

Yenişehir Mahallesi?nden muhtar adayı olan Kurbani KARA, rakiplerini geride bırakarak seçileceğine kesin gözüyle bakıyor.

Yenişehir?e çalışkan muhtar adayı

Yenişehir Mahallesi’nde görülmeye değer bir muhtarlık yarışı var. Tam 10 isim muhtar seçilebilmek için kıyasıya mücadele veriyor.

Adaylar, her türlü propaganda yöntemini denerken, seçmenin gözüne ve gönlüne girmeyi hedefliyor.

Bu adaylardan bir tanesi var ki, Anadolu insanının sıcaklığını tüm benliği ile üzerinde taşıyor. Sevecen, cana yakın kişiliğiyle ve sempatik tavırlarıyla Yenişehir sakinlerinin gönlünde taht kuran Kurbani KARA, en şanslı muhtar adayı olarak gösteriliyor.
1974 Erzurum doğumlu olan Kara, evli ve üç çocuk babası. Pendik İmam Hatip Lisesi’nden başarıyla mezun olan Kara, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yüksek öğrenim gördü.
Seçildiğinde, halk ile yönetenler arasında iyi bir köprü vazifesi göreceğini söyleyen Kara, 10 yıldır kamet ettiği Yenişehir’in tüm sorunlarına vakıf olduğunu çözümü bildiğini söyledi.

Halkın yetki vermesi halinde, çözüm odaklı yönetim anlayışıyla, sorunların üstesinden geleceğini kaydeden Kurbani KARA, “Yenişehir Pendik’in en modern mahallelerinden birisi. Ancak buna rağmen yine de bir takım sorunları var. Özellikle ulaşım sorunu dikkat çekiyor. İşbaşına geldiğimde kısa sürede bu sorunu gidereceğim. Diğer sorunları da vatandaşımla birlikte istişare ederek çözüm yoluna gideceğiz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.