24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

VİLDAN VE RECEP SONSUZA KADAR ?EVET? DEDİLER

Pendik?in tanınmış simalarından iş adamı ve siyasetçi İbrahim KAYA?nın oğlu Recep Kaya, hayatını Vildan Kaya Kuyucu ile birleştirdi.

Vildan ve Recep sonsuza kadar ?evet? dediler


Geçtiğimiz pazar günü, Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikah merasimine, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.Davetlilerin tıklım tıklım doldurdukları salona, alkışlarla giren çiftin nikahını, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin kıydı. AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, damat tarafının nikah şahidi olurken, gelin tarafının nikah şahitliğini, Şerafettin Uslu yaptı. İbrahim Kaya, en mutlu günlerinden birisini yaşadığını kaydederek, teveccüh göstererek, nikaha gelen tüm gönül dostlarına teşekkür etti.
Belediye başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, törenin ardından, günün anısına, damat Recep Kaya, babası İbrahim Kaya ve annesi Çiğdem Kaya ile gelin Vildan Kuyucu, babası Engin Kuyucu ve annesi Nurhan Kuyucu ile birlikte, bir hatıra fotoğrafı çektirdiler
Kuyucu ve Kaya çiftinin nikahını kıyan Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, çifte takı takmayı da ihmal etmedi.
Kuyucu ve Kaya çiftinin evlilik cüzdanını, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, gelin ve damada birlikte teslim etti.
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, dava arkadaşı Recep Kaya’ya takısını takıp, mutluluklar diledi.
DAVETLİLER, SALONA SIĞMADI: Yoğun katılımın olduğu nikahta, çok sayıda davetli, yer bulamayınca nikahı, ayakta takip etmek zorunda kaldı.
Dünürler, İbrahim Kaya ve Engin Kuyucu, çocuklarının bu mutlu gününde heyecandan olsa gerek kendilerine ayrılan yerlerinde oturamadılar.
Vildan ve Recep, sonsuza kadar beraberlik ve mutluluk dileklerini, nikah defterini imzalayarak, kayıt altına aldılar.
Parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları ve çiftin yakınları, yoğun katılımdan dolayı, takı töreninde, uzun süre beklemek zorunda kaldılar.
İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ: Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikah törenine katılım, hayli yoğun oldu. Salon adeta, tıklım tıklım doldu.
Kültür merkezindeki nikah, Hafız Mehmet Kılıç’ın Kur’an-ı Tilaveti’yle başladı.
Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kaya’ya başkanı Turgay Kılıç tarafından altın takı takıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.