19 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

VATANDAŞLARIN GÖZLERİNDEN NE OKUDU?

AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Alim Erdemir, 7 haziran seçimlerinden çok daha fazla teveccüh gördüklerini söyledi.

Vatandaşların gözlerinden ne okudu?

Milletvekili adayı Alim Erdemir, 1 Kasım seçimleri için bölgede yoğun bir çalışma yürütüyor. Pendik ve Kartal'dan sonra Kadıköy'de seçim çalışmalarına devameden AK Parti 26'ncı dönem milletvekili adayı Erdemir, partilerine büyük bir ilginin olduğunu ifade ediyor. 7 haziran seçimleri öncesinde de aynı bölgelerde ziyaretler yaptığını, esnafla, vatandaşla sohbet ettiğine dikkat çeken milletvekili adayı, bu seferki durumun çok farklı olduğunu söylüyor.

AK Parti'ye oy vermeyen bir kesim vatandaşın pişmanlığını gözlemlediğine işaret eden Erdemir, " 7 hazirandan sonraki süreçte ülkemizde yaşananlar ortadadır. Terör olayları yeniden başladı ve ekonomide durgunluk yaşanıyor. İstikrarsız bir ortamda demokrasi gelişmez. Güçlü bir demokrasi olmadan da büyüme ve ekonomik iyileşme olmaz. Vatandaşlarımız durumun farkına vardı. İnşaAllah 1 kasımda partimizi yeniden tekbaşına iktidara getireceklerdir. Benim tahminim, yüzde 45'in üzerinde oy alırız."diye konuştu.




Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.