24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

VATANDAŞIN İŞİ İÇİN MESAİ MEFHUMU TANIMIYOR

Dumlupınar Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, muhtarlıkta 5 yılı geride bırakmak üzere. Seçimlerdeyeniden aday olan Yaman, vatandaşın her sıkıntısında onların yanında yer alıyor ve böyle davranmanın kendisini mutlu ettiğini söylüyor.

Vatandaşın işi için mesai mefhumu tanımıyor

HEP DESTEK
TAM DESTEK

 Dumlupınar Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, geçtiğimiz 5 yılda taraflı tarafsız hemen tüm kesimin sempatisini kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.  Önemli olanın doğru, dürüst ve tüm vatandaşları kucaklayan bir yönetim anlayışı sergilemek olduğunu kaydeden Yaman, ”Dumlupınar Mahalle Muhtarı olarak biz dürüst olmaya ve fedakar olmaya  azami gayret gösterdik.”dedi. Yılmaz Yaman, gerçekleştirdiği hizmetlerin karşılığını; kaymakamlık, belediye, kızılay ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından plaket, başarı belgesi ve şiltlerle fazlasıyla aldığını söylüyor. Mutluluğunu her zaman içinde hissetiğini belirten Yılmaz Yaman, “Mevsimin kış olması dolayısıyla kömür dağıtım konusunda bazı sıkıntılar yaşadık. Önümüzde bir yerel seçim olması hasebiyla zaman zaman oy tehditiyle baş başa kaldık. Hatta bazı siyasi parti belediye başkan adayları çeşitli toplantılarda dağıtılan kömürlerden sorumlu olarak muhtarları göstermesi bizleri hayli üzdü. Ben oy için muhtarlık yapmadım ve yine de yapmam ben hizmet için muhtarlık yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Vatandaşın her zaman yanında oldum, bundan böyle de olacağım. Hiç bir tehdit ve şantaja boyun eğmeden hiçbir insana ayrımcılak yapmadan ve hak hukuk gözeterek mahallemin sorunlarının çözümü yolunda sürekli gayret göstermeye devam edeceğim. Bundan dolayıdır ki taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişili konumuna geldim. Bunu çevremdeki insanlar, mahalle sakinleri söylüyorlar.” diye konuştu.
ESKİ MUHTARLARI
UNUTMADI

 Dumlupınar Muhtarı Yılmaz Yaman,  mahallenin kuruluş tarihinden bu güne kadar muhtarlık yapanlarırn fotoğraflarını muntarlığın en üst köşesinde sergiliyor. Bu kişilerin yakınları ve akrabaları muhtarlığa geldiğinde eski muhtarlarının resimlerini görüyorlar.
REKOR OY ALACAĞIM
 Yılmaz Yaman, 28 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlık görevine yeniden talip. Hizmetlere aynı hızla devam edebilmek için vatandaştan oy isteyen Yaman, “Sağolsunlar, çok ciddi bir desteğim var. İnanıyorum ki, rekor bir oyla yeniden beni muhtarlık görevine getirecekler.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.