20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

UYUMASI İÇİN 1,5 YAŞINDAKİ BEBEĞE ALKOL İÇİREN AİLE ESRA EROL’DA GÖZALTINA ALINDI

Esra Erol’da programına katılan Dilek Arı eşinin çocuğuna kötü davrandığını söyleyerek isyanını dile getirmişti. Fakat gerçekler canlı yayında ortaya çıktı.

Uyuması için 1,5 yaşındaki bebeğe alkol içiren aile Esra Erol’da gözaltına alındı

18 Eylül 2024 Çarşamba 09:36

Bugün eşi Mustafa ile canlı yayında yüzleşen Dilek Hanım, eşinin çok fazla alkol aldığını ve başta çocukları olmak üzere çevresine kötü davrandığını söyleyerek boşanmak istediğini söyledi. 

“Çocuklarım benim kırmızı çizgim" diyen Dilek Arı, karşısında eşi Mustafa’yı görünce çocukları için bir şans daha verdiğini ifade etti. Ta ki o görüntüler ortaya çıkana dek...

Yayına verilen 1,5 yaşındaki bebeğin alkol şişesi tuttuğu hatta alkol şişesini ağzına aldığı o görüntüler büyük tepkilere yol açtı. 

2dilekk-1.jpg

Fotoğrafları ekrana veren Erol, küçük bebeğin elindeki alkol şişeleri ve yanındaki izmaritleri görünce şok yaşadı. Ancak anne ve baba "İçi boştu" diyerek durumu normalleştirmeye çalıştı. Öte yandan yayına bağlanan bir kişi kan donduran bir ihbarda bulundu. “Arı çifti çocuklarının eline alkol şişesi vermekle kalmıyor, çocuklar uyusun diye alkol de içiriyorlar” dedi. 

O anları ihbar kabul eden Emniyet güçleri  stüdyoya geldi ve anne babayı ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.