18 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

ÜNYE LİMANI’NI OYAK ÇİMENTO İŞLETECEK

Türkiye çimento endüstrisinin kapasite ve pazar lideri OYAK Çimento, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ünye Limanı İşletmeciliği Kiralanması İhalesi’nde en yüksek teklifi sundu ve ihaleyi kazandı.

Ünye Limanı’nı OYAK Çimento işletecek

18 Ekim 2024 Cuma 11:24

Resmi süreçlerin ardından, OYAK Çimento ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. OYAK Çimento tarafından halihazırda tedarik ve sevkiyat amaçlı olarak kullanılan limandaki faaliyetler devam ederek, bölgenin yanı sıra Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak.

Ankara - Türkiye çimento endüstrisinin kapasite ve pazar lideri olan OYAK Çimento, 2 Ekim 2024 tarihinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ünye Limanı İşletmeciliği Kiralanması İhalesi’ne katıldı. İhalede en yüksek teklifi sunarak liman işletmeciliği hakkını kazanan OYAK Çimento ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasındaki sözleşme süreci 17 Ekim 2024’te tamamlandı.

Karadeniz’de stratejik öneme sahip olan limanın, Ünye bölgesi, ülke ekonomisi ve uluslararası ticarete sağladığı katkı OYAK Çimento çatısı altında artarak devam edecek.

OYAK Çimento Genel Müdürü Sn. Murat SELA, "Ünye Limanı'nı işletecek olmamız, şirketimizin değer yaratma stratejisi çerçevesinde önemli bir adım. Bu süreçte, yerel ekonomiyi desteklemek ve uluslararası ticaretimize katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Fotoğrafları indirmek için lütfen üzerlerine tıklayınız!.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.