02 Mayıs 2025
  • İstanbul11°C
  • Ankara11°C

ÜCRETSİZ YETİŞTİRME KURSLARI TUZLAYA DAMGASINI VURDU

2015-2016 eğitim öğretim yılında YGS ve LYS hazırlıkta dershaneye gitmeden devletin ücretsiz kurslarıyla üniversiteye hazırlanan destekleme ve yetiştirme kursu öğrencilerin başarıları göz doldurdu.

ÜCRETSİZ YETİŞTİRME KURSLARI TUZLAYA DAMGASINI VURDU

03 Eylül 2016 Cumartesi 15:32

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. ve 2. döneminde  destekleme ve yetiştirme kurusuna başvuru yapan 225 lise mezunu gençten 169’u üniversiteli oldu.
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, eğitime en küçük bir katkı hepimize moral verir. Destekleme ve yetiştirme kursları öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamaktadır. Bu kursların en dikkat çekici  özelliği de herhangi bir ücretin olmamasıdır. Görevlendirilecek öğretmen arkadaşlar belli kıstaslara göre belirlenmektedir. En önemli kıstaslardan biri, öğrenci tarafından sevilen öğretmenler seçilmektedir.  2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. ve 2. döneminde  destekleme ve yetiştirme kurusuna başvuru yapan öğrencilerin 4 de 3’ü üniversiteli oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yaz döneminde de 100 öğrencimizi YGS ve LYS ye hazırladık.   Kursların açılmasında bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi YAZICI’ya teşekkür ederim dedi.
ÇANGIR, geçmişin değerlerini koruyan, bugünü değerli kılan, geleceğe değerler üreten kurum olarak, yediden yetmişe herkesin ihtiyaç duyduğu alanda eğitim veriyoruz. 2016-2017 eğitim öğretim yılında lise mezunu gençlerimizi bize katılarak, ismini kazanlar listesine yazdırmaya davet ediyoruz açıklamasında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.