16 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

TUZLASPOR'UN KUPADAKİ RAKİBİ ERZURUMSPOR

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi, TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi.

Tuzlaspor'un kupadaki rakibi Erzurumspor

29 Eylül 2016 Perşembe 10:40

Kura çekim töreninde Tuzlaspor'u Başkan Ahmet Çabuk ve Genel Kaptan Sadi Kurcan temsil etti. TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFT Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kura çekimine katılan diğer kulüplerin temsilcileri yer aldı.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, ismi anons edildiğinde kürenin başına geçtki ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çekti. Tek maç eleminasyon usülüne göre oynanacak olan karşılaşmada kazanan taraf gruplara kalacak.

Başkan Çabuk, hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu ifade ederek, " Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'la eşleştik. Hedefimiz Erzurumspor'u eleyerek gruplara kalmaktır. Kupada en az geçenyılki başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl çeyrek finale kadar yükselmiştik. Oyuncularıma ve teknik heyetimize güveniyorum."diye konuştu.

Erzurumspor, bu yıl oldukça güçlü bir ekip oluşturdu. Doğu temsilcisini kadrosunda Mert Nobre ve Engin Baytar gibi Süper Lig tecrübesi yaşamış futbolcular bulunuyor.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: LEVENT AYHAN (SELAM TUZLA GAZETESİ)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.