06 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara13°C

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ FARKI!

Tuzla HEM Sirkeci Tren Garı'nda Düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftasında ortaya koyduğu eserlerle ziyaretçileri hayran bıraktı.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi farkı!

31 Mayıs 2024 Cuma 19:30

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cihan Bingöl, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası münasebetiyle Sirkeci Tren Garı'nda düzenlenen sergide Tuzla Halk Eğitim Merkezi olarak bizler; Kazaziye  Sanatı  Hüsn-i Hat Sanatı ve Tezhip Sanatı, alanında kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerini sergiledik. 

1-314.jpg

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi olarak aldığımız övgü dolu cümleler bizleri, gururlandırmıştır. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi'nin İstanbul'un pek çok semtinden gelen misafirler ve diğer Halk Eğitimi Merkezlerinden gelen temsilcileri tarafından takdir ve övgü dolu sözlerine de şahit olduk.

2-190.jpg

Bunları duymak bizleri ayrıca mutlu etti. Ekibimiz de ayrıca uyumlu olduğundan sergimizi olumlu bir şekilde tamamlamış olduk." ifadesini kullandı.

3-114.jpg

Müdür Cihan Bingöl, sanatçılar;  Kazaziye  Sanatı Ayhan Toröz, Hüsn-i Hat Sanatı Songül Yalçın ve Tezhip Sanatı  Pelin Can'a da teşekkür etti.

vali.jpg

Sergiyi İstanbul Valisi Davut Gül'de ziyaret etti.

22-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.