19 Nisan 2025
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

TUZLA AK PARTİ'DEN VEFA İFTARI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan teşkilat mensuplarını Vefa İftarı'nda buluşturdu.

Tuzla AK Parti'den vefa İftarı

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığınca tertiplenen iftar programına, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe başkanı Sebahattin Demirci, kadın kolları başkanı Münire Güçlü, gençlik kolları başkanı Tarık Kuşçu, çok sayıda eski ve yeni teşkilat mensubu katıldı.

Ezanın okunmasıyla açılan iftarın ardından İstanbul İl Başkanlığınca hazırlanan Aziz Babuşçu’nun konuşması ve Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan slayt gösteresi gerçekleşti.

İLK TURDA YÜKSEK BİR ORANLA SEÇİMİ ALACAĞIZ

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde yapılan programda bir konuşma yapan ilçe başkanı Sebahattin Demirci, "Gündem malüm cumhurbaşkanlığı seçimi, Tuzla bu seçimde de sandıkları patlatmaya hazırdır. Biz yerel seçimlerin ardından yan gelip yatmadık, sürekli hareket halindeyiz Ramazan boyunca bıkmadan, usanmadan  ev-ev, kapı -kapı dolaşacağız ve başbakanımızı  birinci turda cumhurbaşkanı seçeceğiz. Buna ben ve teşkilatımın inancı tamdır." ifadesinde bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise konuşmasında, cumhurun kendi başkanını seçeceği bir bir seçim atmosferine girdiklerini kaydederek, " 200 yıllık bir tarihi değiştirmek artık bizlerin, sizlerin yani  halkımızın elinde. İnanın bu halk isterse hiç bir vesayet bunun önünde duramaz. Tıpkı 30 mart yerel seçimlerinde olduğu gibi. Eminim bu seçimde z %60’la birinci turda cumhurbaşkanımğzğ seçeriz. Sayın başbakanımızı ilk turda cumhurbaşkanı yapmak yetmez, güçlü bir destekle cumhurbaşkanlığı makamıa çıkarmalıyız. Bu amaçlada hep birlikte yoğun bir şekilde gayret etmeliyiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ramazan-I Şerifiniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun."dedi.

AK Parti İstanbsul İl başkan yardımcısı Ahmet Cin'de konuşmasında, "30 mart yerel seçimlerinde Tuzla İlçesinden sorumlu birisi olarak, almış olduğumunuz seçim zaferinden dolayı sizlere teşekkür ederim. Yerel seçimlerde Tuzla’da hep böyle bıçak sırtı dediğimiz durumda seçimler geçerdi. Ancak bu seçim ilk defa açık ara farkla çok rahat kazandığımız bir seçim oldu. Bu da sizleri ve bizleri hayli memnun etti. Eminim ki Tuzlalı vatandaşlarımız önümüzdeki cumhurbaşkalığı seçiminde bu oy oranını çok daha yükseklere çekerek ilk turda sandıktan gerekli neticeyi çıkaracaktır. Benim bu teşkilata güvenim tamdır. Siz ne yapmanız gerektiğini çok iyi bilirsiniz. Türkiye'nin aydınlık yarınları için, çok çalışmalıyız. Gelecek kuşagğa müreffeh bir ülke bırakmalıyız. Unutmayalım ki, bütün İslam Alemi bizden bekliyor, Türkiye'den bekliyor. Allah bu milletin yardımcısı olsun. "  ifadesinde bulundu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK


















Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.