24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

TÜRK KIZILAYI KARTAL LİSESİ HİZMETE GİRDİ

Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla Kızılay Kartal Şubesi?nce yaptırılan Türk Kızılayı Kartal Lisesi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Valisi Muammer Güler ve il milli eğitim müdürü Doç. Dr. Muammer Yıldız?ın da katılımıyla, törenle hizmete

Türk Kızılayı  Kartal Lisesi hizmete girdi


İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, ilçe müftüsü Ümit Çimen, Pendik Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Kartal Kızılay Şubesi başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde  Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, açılışı gerçekleşen okulun fiziki donanımı hakkında çeşitli bilgiler vererek, uygulamaya koydukları yeni projelerini açıkladı.
Programda bir konuşma yapan bakan ÇUBUKÇU, emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken, vali Güler ise, yapılan yatırımların ve projelerin her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Vali Muammer Güler’e teşekkür plaketlerinin de takdim edildiği program, hep birlikte yapılan kurdele kesiminin ardından okulun gezilmesiyle son buldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.