21 Nisan 2026
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

TÜMKİAD İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

 19 Nisan’da, İstanbul’un önemli organizasyon alanlarından Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen TÜMKİAD İstanbul İl Başkanlığı açılışı, binlerce kişinin katılımıyla dikkat çekti.

TÜMKİAD İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

21 Nisan 2026 Salı 11:35

Etkinlikte, farklı kesimlerden davetliler aynı çatı altında buluşarak birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Programda konuşan Nihat Tanrıkulu, böylesine geniş katılımlı bir organizasyonda gönüldaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tanrıkulu, İstanbullular başta olmak üzere, programa katılan devlet temsilcilerine, bürokratlara, akademisyenlere, sağlık çalışanlarına, hukuk camiasına ve iş dünyasına teşekkür etti.

1-453.jpg

Açılışın yalnızca bir idari adım olmadığını vurgulayan Tanrıkulu, bu buluşmanın aynı zamanda ortak hedefler doğrultusunda kenetlenmenin güçlü bir göstergesi olduğunu ifade etti. Gönüllülük ve samimiyet temelinde bir araya gelen katılımcıların, oluşturulan yapının en önemli parçası olduğunu belirtti.

TÜMKİAD’ın bu birliktelikle birlikte Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacak yeni projelere imza atmayı hedeflediğini kaydeden Tanrıkulu, destek veren herkese şükranlarını sundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.