24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

TREN İSTASYONU VE SAHİL HALKA AÇILSIN

Tuzla Şifa Mahallesi Muhtarı Şahin Demircan, seçildiği günden bu güne belediye ile uyum içinde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, mahalle ve mahalleli için güzel şeyler yapıldığını kaydederek, 4 önemli talebi olduğunu belirtti.

Tren istasyonu ve sahil halka açılsın


Demircan, taleplerini şöyle sıraladı; “Sahile sınırı bulunan ve en güzel sahili olan bölgede olmamıza rağmen, sahilden faydalanamıyoruz. Coşkunoğlu Tren İstasyonu kapatılarak, demiryolu ile irtibatı kesilen mahallemizin, yeniden bu istasyondan yararlanmasını istiyoruz. Hürriyet ve Cumhuriyet caddelerinin, vitrin caddesi şeklinde düzenlenmesini ve trafiğin tek yönlü olmasını arzuluyoruz.”
Muhtar Şahin Demircan, Kiptaş Konutları’nda ikamet edenlerin, mahalle esnafına katkılarının, oldukça sınırlı olduğunu kaydederek, “KİPTAŞ’ta, önemli sayıda mahalle sakinimiz var. Ancak, burada oturanların mahallemize önemli bir katkıları yok. İstiyoruz ki, alış verişlerini mahallemizden yapsınlar ve bizlerle kaynaşsınlar. Bunu başarabilirsek, esnafımız için olumlu bir adım atmış oluruz.” dedi.
Muhtar, başkan Şadi YAZICI ile iyi bir diyalog içerisinde olduklarını, taleplerinin ciddiye alınarak, gerçekleştirildiğini de kaydetti.
Şifa Mahallesi Muhtarı Şahin Demircan, mahallede bulunan Hürriyet ve Cumhuriyet caddelerinin, vitrin caddesi olarak düzenlenmesinin, mahalleye önemli getirisinin olacağını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.