03 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

TOPRAK ALIN SON ŞANS.. BUNU SAKIN YAPMAYIN

Stratejist ve ekonomist Kaan Sarıaydın, son dönemde gündeme gelen kripto paralara ilişkin katıldığı bir televizyon programında çarpıcı ifadeler kullandı.

Toprak alın son şans.. Bunu sakın yapmayın

08 Mart 2021 Pazartesi 16:28

Geçtiğimiz günlerde, 'Altını şu an satıyorlar değil mi? E alma vakti geldi artık. Toprak için ise son şans' uyarısında bulunan stratejist Kaan Sarıaydın'dan yeni bir açıklama geldi.

Stratejist ve ekonomist Kaan Sarıaydın, TV100'de kripto paralar konusunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Kaan Sarıaydın, "ABD’nin eski gücü yok. Dolar ortadan kalkıyor. Bunun sancısını yaşıyoruz. Doların tamamen yıkımı çoktan başladı. Dolar bir oyundu. Güç denilen yapı herkesi köle etti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gençlere tavsiyem şudur. Şu, bu olacağım değil. Her şeyin bir parçası olun. Öngörü üniversitesi okuyun. Herkes kripto paralara hazırlanıyor. Bitcoin’in özelliği merkeziyetsiz ve limitli. FED’de durum nasıl? Doları istediği gibi basıyor. Aman dikkat. Bu teknoloji ikinci evresini yaşıyor. Teknolojiler değişecek. Lütfen diyorum. Kriptoları kumarhane gibi kullanıyorlar. Öyle değil bu işler. O şirketlerin hepsi iflas etti. Coin’de de bu olacak" dedi. Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.