08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara19°C

TOPBAŞ KARTAL?I SALLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçtiğimiz salı gününü Kartal?a ayırdı. Esnaf ziyareti ve seçim irtibat bürolarının açılışına katılan TOPBAŞ, Kartallı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Topbaş Kartal?ı salladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçtiğimiz salı günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak amacıyla Kartal’a geldi.
Tam bir gününü Kartal’da seçim çalışması yaparak değerlendiren TOPBAŞ, gördüğü ilgiden bir hayli memnun kaldı.
Kartal’da seçim irtibat bürolarının açılışını yapan, esnaf ziyareti gerçekleştiren Kadir Topbaş, yapamayacakları hiç bir projenin taahhütünde bulunmadıklarını söyledi.
Vatandaşların hayalleriyle oynamayacaklarını kaydeden Kadir TOPBAŞ, ”Asla aldatıcı olmayacağız. Şimdiye kadar ne söz verdiysek, yerine getirdik. İstanbullular iki kez düşünerek, oy kullansın. Kendi gelecekleri için oy kullansınlar.” dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ
DÜNYA İZLİYOR
Kartal’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını bizzat kendisinin takip ettiğini belirten Kadir TOPBAŞ, hiç bir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini, bu işle ilgili bir dernek kurduklarını da söyledi.
Kartal’daki kentsel dönüşüm projesinin bütün dünya tarafından izlendiğini ve dünyada konuşulacak bir proje olacağını söyledi.
TOPBAŞ, proje tamamlandığında istihdamın önemli bir kısmının Kartal’dan sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.