24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

TEL ÖRGÜLER FACİAYI ÖNLEMEYE YETMEYECEK!!!

Alt Kaynarca?da, Pendik sahiline geçiş için kullanılması gereken alt geçidin uzak olması nedeniyle, her türlü tehlikeye rağmen, tel örgüleri keserek de olsa, SSK Müdürlüğü?nün bulunduğu yerden tren yolu raylarının üzerinden geçerek pazara inmek isteyen v

TEL ÖRGÜLER FACİAYI ÖNLEMEYE YETMEYECEK!!!


ACİLEN BİR GEÇİT YAPILMALI
Konuyla ilgili olarak bölge sakinleri adına yaşanan sıkıntıyı dile getiren Kaynarca Mahalle Muhtarı Birol Okay, “Cumartesi Pazarı’nın Pendik sahiline taşınmasıyla birlikte, Pendik SSK Müdürlüğü’nün altında bulunan demir yolunda, yaya trafiği, özellikle cumartesi günleri, büyük bir artış gösterdi. Alt geçidin bu mevkiye uzak olması sebebiyle çok sayıdaki vatandaşların, tel örgüleri keserek de olsa SSK binasının yanından tren yolu rayları üzerinden geçerek, pazara gitmek istemesi büyük bir faciaya davetiye çıkarıyor. Yetkililer, büyük bir facia yaşanmadan konunun önemini dikkate alarak, buraya geçici de olsa acilen bir geçit yapmalılar.” Şeklinde konuştu.
YAŞANACAK BİR FACİANIN SORUMLULUĞUNDAN KİMSE KURTULAMAZ
Bu yolu özellikle 100 bin nüfusa tekabül eden üç mahalle sakini vatandaşların kullandığını vurgulayan mahalle muhtarı Birol OKAY, bu nüfus yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda konu daha bir önem arz ediyor. Tel örgülere rağmen burayı kullanarak tren yolu raylarının üzerinden geçmeye çalışan vatandaşlarımız, tren sesi duyduklarında cil yavrusu gibi kaçışmaya başlıyorlar. Bizim korkumuz, ya kaçamayan vatandaşlarımız olursa veya ebeveyninin elinden bir şekilde kurtulan çocuklar olur da büyük bir faciaya neden olursalar diye. İşte o zaman bunun sorumluluğundan kimse kurtulamaz.” Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.