24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

TEK BAŞINA İKTİDAR İSTİYORUZ

MHP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Ali Torlak, ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren AK Parti?den kurtulmak için 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı

Tek başına   iktidar istiyoruz


23 Nisan Cumartesi akşamı, yerel basın mensupları için Titanic Otel’de düzenlenen basın toplantısı, AYGAD üyesi yerel basın mensuplarının tamamının katılımıyla gerçekleşti.
Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yönetimi, Pendik İlçe başkanı Erdinç Kılıç ve Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve yönetiminin de hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan milletvekili Ali Torlak, öncelikle AK Parti Hükümeti’ne ağır eleştirilerde bulunarak, yapılan yanlış ve yanlı uygulamaları dile getirdi.
TÜRKİYE’NİN KADERİ, 12 HAZİRAN SEÇİMLERİNE BAĞLI
Yaptığı açıklamada, AK Parti Hükümeti’nin içeride ve dışarıda ülkeye çok büyük zararlar verdiğini ve telafisi olmayan tahribatlara neden olduğunu kaydeden TORLAK, “Ülkemizin, girdiği kaos döneminden kurtularak, bölgesinde, büyük ve güçlü bir ülke konumuna gelmesi, AK Parti hükümetinden kurtulmamızla mümkün olacaktır. Bu nedenle 12 Haziran seçimi, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim olacaktır.” dedi.
MHP KADROLARI TEK BAŞINA İKTİDAR İÇİN HAZIRDIR
Açıklamalarına, “Hedefimiz, tek başına iktidar olmaktır. MHP, kırk yılı aşkın mazisiyle, donanımıyla ve kadrolarıyla bu sorumluluğu üstlenmeye hazırdır.” sözleriyle devam eden milletvekili TORLAK, “Türkiye heyecanı, sevdalısı ve vizyonuyla, Türkiye’nin temel sorunlarını köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturacak projelerle geliyoruz. Bunları uygulayacak bilgi, tecrübe ve liyakata sahip, inançlı ve idealist kadrolarıyla Türk milletinin huzurundayız ve oylarına talibiz.” şeklinde konuştu.
Seçim beyannamelerinde yer alan projeler hakkında da bazı açıklamalarda bulunarak, yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan milletvekili Ali Torlak, çalışmalar kapsamında, çalınmadık kapı, girilmedik hane ve sıkılmadık el bırakmayarak, tek başına iktidar için tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.
SES VER TÜRKİYE, SES VER İSTANBUL
TORLAK, “Biz ses vereceğiz ve inanıyoruz ki; tek başına MHP iktidarıyla, Türkiye’nin onurlu geleceğini inşa etmek için büyük Türk milleti, sesimize kulak verecektir. Bunun için de ‘SES VER TÜRKİYE, SES VER İSTANBUL’ diyoruz.” sözleriyle, açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.