16 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN 15 TEMMUZ GAZİSİ VE ŞEHİT YAKINLARI MAHİR İZ'DE

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 15 Temmuz Şehitlerine Mektup Yarışmasında Birinci olan Öğrenci mektubunu şehidimizin ailesine gönderen Okul yönetimine Şehit Ailesinden ve Şehitin gazi olan kardeşinden anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

Tarihin seyrini değiştiren 15 Temmuz Gazisi ve Şehit Yakınları Mahir İz'de

02 Kasım 2016 Çarşamba 12:46

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 15 temmuz akşamı Çengelköy'den kardeşiyle birlikte köprüye gelen ve darbecilere karşı koyan ilk kişiler arasında yer alan Kahraman şehidimiz ONUR ENSAR AYANOĞLU'nun Gazi olan kardeşi GAZİ OĞUZ AYANOĞLU Ve Şehidimizin babası İHSAN AYANOĞLU , okulda düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerine Mektup Yarışmasında birinci olan öğrenci  Oğuzhan GÖRGÜLÜ’yü ve öğrencileri ziyaret etti.

Birinci olan öğrencinin mektubuyla çok  duygulanan şehit ailesi,  okulu ziyaret ederek Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve öğrencilerini onurlandırdı.

unnamed.png

Okul müdürü Mustafa ARSLAN, " Tarihin seyrini değiştiren 15 Temmuz Gazisini ve Şehitin babasını  okulumuzda görmekten  şeref duyduk. Kendilerinden Allah razı olsun. Şehidimize Allahtan rahmet dilyoruz.” açıklamasında bulundu.

15 Temmuz gazisi Oğuz AYANOĞLU, yaşadıklarını ve 15 Temmuz'u anlatmak için okula ilerleyen günlerde tekrar gelerek tüm okulla bir konferans vereceğini açıkladı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.