19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

SURİYELİLERE SOĞUK KIŞTA SICAK HEDİYE

Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Sultanbeyli Kadın Kollarının yaklaşık 1 ay önce başlattığı ‘’Suriyeli Kardeşlerimiz için Sıcak Bir Hediye: Battaniye’’ kampanyası için toplanan battaniye, soba ve ilaçlar Suriye Mülteci Koordinasyon Merkezine...

Suriyelilere soğuk kışta sıcak hediye

15 Aralık 2015 Salı 10:58

            EĞİTİM-BİR SEN’DEN ENSAR KARDEŞLİĞİ!

Eğitim Bir-Sen  İstanbul 4 No’lu Şube Sultanbeyli  Kadın  Kollarının yaklaşık 1 ay önce başlattığı  ‘’Suriyeli Kardeşlerimiz için Sıcak Bir Hediye: Battaniye’’ kampanyası için toplanan battaniye, soba  ve ilaçlar Suriye Mülteci Koordinasyon Merkezine teslim edildi.

           suiriya-82833.png

Yardım kampanyasını Mülteciler Derneği ile birlikte koordine ettiklerini belirten Sultanbeyli Kadın Kolları Temsilcisi Sezen ALKAN, "Çalışmaya destek veren şube başkanımız Talat YAVUZ’a, Sultanbeyli Temsilcisi Fatih BAYDAR ve yardımcısı Hasan ALKAN’a , kampanyanın yükünü çeken, emek veren  ilçe kadın komisyonu yönetim kurulu üyelerime, okul  müdürlerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, çevremizdeki duyarlı dostlarımıza ve tüm Eğitim Bir-Sen camiasına teşekkür ederim." dedi.

            Ayrıca kampanyaya manevi desteğini esirgemeyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve takdim törenine teşrif eden  Başkan Yardımcısı Zafer  SÖĞÜTÇÜ’ye  minnettar olduklarını belirtti.

            Toplanan ayni ve nakdi yardımlar yapılan dualarla Mülteciler Derneği’ne teslim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.