24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SÜREYYAPAŞA KALİTEDE TAM GAZ

2009 2010 İlçe Ar-ge değerlendirmesinde, kurum kategorisinde 2?lik, ekip katagorisinde 3?lük başarısını elde etti. Kurul bu motivasyonla, çalışmalarını özenle sürdürüyor.

Süreyyapaşa kalitede tam gaz


Tüm kurum liderleri, hizmetçi eğitim ihtiyaçlarını ilçe ar-ge üyeleri ile sağlıyor. Bu kapsamda okulda, 18 personelin katılımıyla, 30 saatlik bir sürec yönetimi eğitimi yapıldı.
Okul, kaliteyi, kurum kültürüne dönüştürerek, sürekli başarı anlayışı benimsedi. Bu eğitim çalışmaları sonunda “İdari görevlerin etkin yönetimi”, ”Değerler Eğitimi”, “Toplumsal Sorumluluk”uygulumaları süreç olarak, tasarlandı ve uygulanmaya konuldu. Projenin amaçları şöyle sıralanıyor;
Okulun vizyonu: “Kaynakların etkin kullanımı ile kurumun öğrenen bir organizasyon olarak, bilgi, beceri ve teknik donanımın en üst seviyede kullanıldığı, dünya çapında seçkin bir okul olmasını sağlamaktır.
Okulun misyonu: “Öğrencilerin, bilgiye en hızlı ulaşması sağlanarak; öz saygısı yüksek, ortaöğretime her yönüyle hazır, toplumun örnek aldığı bireyler yetiştirmektir.
 Okul müdürü Yaşar Yücel, “4 yıldır uygulanan, ‘İzci Lider’ çalışmalarının kurum imajına, öğrenci akdemik  başarısına, velinin okula bakış açılarına olumlu yönde katkılar sağladığını belirterek, uygulamanın, bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini bu yönde lider okul olacağını söyledi.
Süreyyapaşa İlköğretim Okul Müdürü Yaşar Yücel, Müdür Başyardımcısı Nazım GENÇ, müdür yardımcıları Hüseyin GÖZTOK, Mehmet Ali KELEŞ, Ümit AYTEKİN, yürütülen çalışmaları bizzat katılarak, yakinen takip ediyorlar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.