SULTANBEYLİ’DE 2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI
Sultanbeyli’de 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen okul müdürleri toplantısında, yeni dönemin hedefleri, akademik başarıyı artırmaya yönelik çalışmalar ve eğitim sürecinin daha etkin yürütülmesi için atılacak adımlar ele alındı.

20 Ağustos 2026 Perşembe 11:57
2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı, Kaymakam Kemal Şahin, İlçe Millî Eğitim Müdürü Süreyya Aydın, şube müdürleri ile ilçedeki tüm okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda öncelikle 2025-2026 eğitim öğretim yılı değerlendirildi. Geride bırakılan eğitim döneminde gerçekleştirilen çalışmalar, elde edilen başarılar ve karşılaşılan sorunlar kapsamlı şekilde ele alındı.
Yeni eğitim öğretim yılında akademik başarının daha da artırılması amacıyla yürütülecek çalışmalar konusunda okul müdürleriyle görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerin akademik gelişimlerinin desteklenmesi, başarı düzeylerinin yükseltilmesi ve eğitim süreçlerinin daha etkin ve verimli hâle getirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca okul ve kurum müdürlerinin görüş, öneri ve değerlendirmeleri dinlenerek yeni eğitim öğretim yılına ilişkin çalışmaların daha koordineli şekilde yürütülmesinin önemi vurgulandı.
2026-2027 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler ve veliler açısından başarılı ve verimli geçmesi temennisiyle toplantı, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Haber: Bülent Ertekin
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.