24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SÜLEYMAN SOYLU, KARTALLILARI SELAMLADI

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu geçtiğimiz hafta Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir program için geldiği Kartal?da, büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Gürer ve Kartal belediye başkan adayı Mutlu Erkaya ve partililerle birlikte Kartallıl

Süleyman SOYLU, Kartallıları selamladı

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu geçtiğimiz hafta Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir program için geldiği Kartal’da, büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Gürer ve Kartal belediye başkan adayı Mutlu Erkaya ve partililerle birlikte Kartallıları selamladı.
DP İl Teşkilatlanma Başkanı Harun Hınız, il yönetim kurulu üyesi Cafer Dere, Kartal İlçe Başkanı Mehmet Dinç ve çok sayıda partilinin de katıldığı programla, konvoy eşliğinde ilçenin tüm mahallelerini dolaşarak, Kartallı vatandaşları selamlayan genel başkan Soylu, daha sonra ilçe berkezindeki Ankara Caddesi’nde partililer ve belediye başkan adaylarıyla birlikte bir dizi esnaf ziyaretinde de bulundu.
SOYLU, VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ
Olumsuz hava koşullarına rağmen bir gününü Kartal’a ayıran DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, hatırlarını sordu ve 29 Mart yerel seçimlerinde partileri ve belediye başkan adayları için vatandaşlardan destek istedi.
KARTALI DA ALACAK GÜÇTEYİZ
Vatandaşlardan gördüğü ilginin kendisini oldukça memnun ettiğini kaydeden genel başkan Soylu, “Bu ilgi ve artan teveccüh, bizi daha da umutlandırıyor. DP farkını halkımız görmeye ve tekrar bize yönelmeye başladı. Bir çok yerde olduğu gibi 30 Mart sabahı Kartal’da da belediyeyi alacak güçteyiz ve inşallah alacağız. Partili arkadaşlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.