24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SP?DEN ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı yetkilileri, tanıtım malzemelerinin toplanması kararına kendilerinden başka hiç bir siyasi partinin riayet etmediğini söylediler. Yetkililer, yetkililerin de buna göz yumduğunu ifade ettiler.

SP?den çifte standart tepkisi

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’ndan gazetemize gönderilen açıklamada şu görüşlere yer verildi;  Bilindiği gibi Pendik Kaymakamlığı'nda 05.02.2009 tarihinde ilçe başkanları ile gerçekleştirilen toplantı ile alınan kararla 7 Şubat Cumartesi günü siyasi partilerin aday tanıtımlarına yönelik tanıtım malzemelerinin toplatılması karara bağlanmıştı.
n Saadet Parti’miz alınan bu karara uyarak, belirtilen tarihten itibaren kamuya açık alanlarda hiçbir tanıtım malzemesi asmamıştır. Fakat bu alınan karara uymayan birçok parti, tanıtım malzemelerini toplattırmak bir yana, 10.02.2009 tarihine kadar asmayı sürdürmüş ve ilgili makamlar müdahale etmemiştir. Kurallar herkes için geçerlidir ve uyulmayı gerektirir. Kurallara uymayanlara müdahale edilmemesi, kurallara uyan siyasi partilerimize haksızlıktır ve çifte standarttır.
n Bununla birlikte bir çifte standart'ta SKM’mizde uygulanmıştır. Bilindiği üzere SKM Büro önlerinin süslenmesi serbesttir. Saadet Partimizin Pendik sahilde Ankara Caddesi numara 185'de bulunan SKM büromuzun açılış öncesi süslemesi yapılmıştır. Ancak  süslemenin hemen ardından Büyük Şehir Belediyesi ekipleri tarafından tanıtım malzemelerimiz sökülmüştür. İktidar Partisi’nin merkez ve mahalle SKM bürolarına uygulanmayan bu tavır bir çifte standarttır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.