08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

SOKAK İFTARLARI TUZLA?DA YOĞUN KATILIMA SAHNE OLUYOR

Önceki yıllarda, ramazan ayı boyunca çadır ve kültür merkezlerinde düzenlenen iftar programları, bu yıl sokak iftarları şeklinde yapılıyor ve yoğun bir katılımla, neşe içinde geçiyor.

Sokak iftarları Tuzla?da yoğun katılıma sahne oluyor


17 Ağustosta Yayla’da tertiplenen sokak iftarının ilki, kaymakam Mümin Heybet, belediye başkanı Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Ataş ve yönetimi, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
NE VERİRSENİZ VERİN, AMA BİLEREK VERİN
Programda kısa bir selamlama konuşması yapan belediye başkanı Şadi Yazıcı, tüm vatandaşlara ‘hoş geldiniz’ diyerek başlayan konuşmasında, Ramazan ve iftar sofralarının manevi hazlarına vurgu yaptı.
Konuşmasında referanduma da değinen başkan Yazıcı, “Referandumda, aklınız ve vicdanınız ne diyorsa, o yönde oy verin. Evet veya hayır demeniz, benim için hiç önemli değil. Benim için önemli olan, bilerek ve inanarak, oy vermenizdir. Vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan kaymakam Mümin Heybet de, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, hayırlı iftarlar ve hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.










Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.