24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ŞİFA HASTANESİ?NDEN CHECK-UP MERKEZİ

Pendik?in ilk özel hastanesi olan Özel Pendik Şifa Hastanesi, bir yeniliğe daha imza attı. Yüzde yüz hasta memnuniyetinin hedeflendiği sağlık kurumunda, şimdi de check-up merkezi hizmete girdi

Şifa Hastanesi?nden check-up merkezi


Hastanenin toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yetkililer, şunları kaydetti; “Günümüzde, yaşam koşullarının, ekonomik koşulların ve yoğun iş hayatının neden olduğu strese bağlı hastalıkların ya da farkında olunmayan genetik hastalıkların erken teşhisi, insan sağlığı için son derece önem arz etmektedir. Bunun için sağlıklı insanların da, düzenli aralıklarda sağlık kontrollerini yaptırması, sağlıklı ve uzun yaşam için son derece gereklidir.”
Geçtiğimiz günlerde, 16. kuruluş yıldönümünü kutlayan Pendik Şifa Hastanesi, koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında, hastaların erken teşhis ve buna bağlı tedavilerinde çok önemli olan check-up merkezini kurarak, hastaların hizmetine sundu.
Check-up merkezinde risk guruplarına göre, hastane uzman doktorları tarafından oluşturulmuş olan check-up programları, hastaların gerek ekonomik durumları ve gerekse sosyal durumlarına göre, çok altarnetifli programları kapsamakta.
Merkezin hizmete girmesi dolayısıyla hastane Başhekimi Op. Dr. Cengiz ÇABUKOĞLU, düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısında, check-up merkezinin kurulma amacı ve işleyişi konusunda, basın mensuplarını bilgilendirdi.
Dr. ÇABUKOĞLU, check-up yaptırmanın önemini, ‘Unutmayınız ki, Erken Teşhis Hayat Kurtarır!’ mesajı ile özetledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.