24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ GÜLİSTAN?DA AĞIRLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümünde Pendik Belediyesi şehit ve gazi aileleri için Gülistan Sofrası?nda yemekli bir toplantı tertipledi.

Şehit ve gazi aileleri Gülistan?da ağırlandı

Çok sayıda şehit ve gazi ailelerinin katıldığı yemek programında, kaymakam M. Haluk Saygı ve belediye başkanı Erol Kaya başta olmak üzere ilçe protokolünün tamamı hazır bulundu.

KAYA VEDA KONUŞMASI YAPTI
Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı, Kurtköy Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Yakup Sevinç ve Gaziler Derneği adına Ertuğrul Binbaşı’nın günün anlam ve önemini vurgulayan birer konuşma yaptığı programda, son olarak söz alan Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya bir veda konuşması yaptı. Kaya konuşmasına, “Bu ilçeye belediye başkanı olarak tam 15 yıldır hizmet veriyorum ve yaklaşık on gün sonra görevimi büyük bir gönül rahatlığı ve huzurla yeni başkan seçilecek arkadaşıma teslim edeceğim. Bunun için bu sizlerle birarada bulunduğum son toplantı olacak ve konuşmamda bir veda konuşmasıdır. Allah, bana da sizler gibi bu mertebeyi nasip etsin.” sözleriyle başladı.

EN ÖNEMLİ KONU GENÇLERİN EĞİTİMİ
Belediye başkanı Erol Kaya konuşmasına, “Şehirleri imar etmek yetmiyor, önemli olan onları muhafaza edebilmek hatta daha iyiye ve daha ileriye taşıyabilmektir. Fakat bunlardan daha da önemli olan şey çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimidir. Bunun için gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitime gereken özeni göstermeli, gerekli yatırımları yapabilmeli ve en iyi eğitimi verebilmeliyiz. Size son olarak söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. Hepinize huzur ve afiyet diliyor, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.” sözleriyle son verdi.
Katılımın yüksek olduğu, duygulu anların da yaşandığı programda, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına çeşitli hediyelerde takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.