24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SAKLI CENNET POYRAZLAR GÖLÜ

İstanbul?a 130 kilometre mesafede, tamamen tabiatın içinde ve yeşille kucaklaşmış olan Poyrazlar Gölü Mesire Alanı, piknik alanı olarak düzenlenmiş. Küçük bir tesisin yer aldığı göl, 16 kilometrekare büyüklüğünde.

Saklı cennet Poyrazlar Gölü


Hakkı Tank tarafından işletilen Poyrazlar Gölü Mesire Alanı, Adapazarı Karasu Otobanı üzerinde yer alıyor. Adapazarı’ndan 6 km. sonra sola döndüğünüzde, karşınıza çıkacak olan Poyrazlar Gölü Mesire Alanı’nda, günü birlik piknik, spor, eğlence, düğün, dernek ve siyasi parti toplantıları yapılıyor.

Günü birlik ziyaretçilere açık olan tesiste, ister kendi kendinize, isterseniz tesis imkanlarından faydalanarak, çok güzel bir hafta sonu geçirebilir, unutulmaz dakikalara imza atabilirsiniz. 365 gün aç?k olan tesis, 100 kişilik kapalı, 15.000 kişilik açık alana sahip bulunuyor.

KAFA DİNLEYEBİLECEĞİNİZ MEKAN
Poyrazlar Gölü Mesire Alanı’nda, bisiklet, Atv, su bisikleti sizi bekliyor. İster gölde balık tutun, ister göl etrafında tur atın. Yada bir köşede kendi mangalınızı yakıp, ailece keyfinize bakın.

Sabah kahvaltısı ile başlayan program, akşam yemeğinden sonra müzik ve eğlence ile devam ediyor. 
Mescit, wc ve su hizmeti bulunan tesise, otolar 5 lira, otobüsler ise 50 lira ödeyerek giriyor. Parti, dernek, düğün gibi toplu taleplerde indirim yapan Poyrazlar Gölü Mesire Alanı, İstanbul’a yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.