24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SAKARYALILAR YENİDEN MUSTAFA AKBAL DEDİ

15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Tüm Sakaryalılar Derneği?nin 6. Olağan Kongresi?nde, tek liste ile yapılan seçimle, mevcut başkan Mustafa Akbal, yeniden dernek başkanlığı?na seçild

Sakaryalılar yeniden Mustafa Akbal dedi



Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Marmara Bölgesi Tüm Sakaryalılar Kültür, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin 6. Olağan Kongresi’nde yapılan başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri seçimlerinde, beklendiği gibi tek liste yarıştı ve 2007 yılından itibaren derneğin başkanlığını yürüten mevcut başkan Mustafa Akbal ve yönetimi oy birliğiyle yeniden seçildi.
Yapılan seçim sonrası bir teşekkür konuşmasıyla üyelerine hitap eden başkan Mustafa Akbal, amaçlarının, tüm Sakaryalı dostları bir çatı altında toplamak ve aynı zamanda hemşehrileri arasında kültür, sosyal faaliyetler ve yardımlaşmada köprü vazifesi görmek için çalışmak olduğunu ve bunu başarmak için de daha çok çalışacaklarını kaydetti. Başkan Akbal, “Bu konuda tüm üyelerimizden destek ve katkı bekliyoruz. Derneğimizde halen devam eden kurslarımızın yanı sıra, hanımlar ve gençlerimiz için yeni kurslar da açmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.
Konuşmasında, derneğe ait tiyatro ve folklör ekiplerinin de oluşturulacağı müjdesini de veren Akbal, “Yönetim olarak gerçekleştireceğimiz faaliyetlerimize üyelerimizin daha yoğun bir katılım göstermesini bekliyoruz. Şahsım ve yönetimime gösterdiğiniz, güven ve desteğiniz için şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesinde bulundu.
Genel kurul toplantısı, üyelerin söz alarak, dilek ve temennilerini ifade etmelerinin ardından son buldu.





Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.