24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SAKARYALILAR KURULUŞU KUTLADI

Bölgemizde faaliyet gösteren Tüm Sakaryalılar Derneği, kuruluş yıl dönümünü Duduzar Tesisleri?nde düzenledikleri görkemli bir geceyle kutladılar.

Sakaryalılar kuruluşu kutladı

Geçtiğimiz Cuma akşamı düzenlenen ve çok sayıda Sakaryalılarla, belediye başkanı Erol Kaya ve diğer ilçe protokolünün yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, çeşitli sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetlinin de katıldığı gecede dernek başkanı Mustafa Akbal da bir konuşma yaptı. Başkan Mustafa Akbal, dernek olarak yoğun bir şekilde faaliyetlerinin devam ettiğini ve bundan sonra da artan bir tempoyla sivil toplum örgütü olmanın gereğini yerine getirecek etkinliklere devam edeceklerini söyleyerek, “Bu noktada kurulduğumuz günden bugüne derneğimize emeği geçen ve destek olan tüm yetkililerimize ve bizimle birlikte olan tüm dostlarımıza yönetimim ve üyelerimiz adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
Çeşitli konuşmalarında yapıldığı ve bazı sanatçıların sahne aldığı gecede başta belediye başkanı Erol Kaya olmak üzere derneğe katkı sağlayanlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.