24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ŞAHİN; ?PENDİKLİLERLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ?

Sapanbağları Kentsel Dönüşüm Projesi?ne yönelik 10-15 kişilik bir grup vatandaşın yaptığı basın açıklamasıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, önceliklerinin ?katılımcı yönetim? olduğunu vurguladı.

Şahin; ?Pendiklilerle birlikte çalışacağız?

Sapanbağları Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili 10-15 kişilik bir grup, Pendik Belediyesi’nin önünde basın açıklaması yaptı.
Sadece, aylık yayınlanan yerel Pendik Gazetesi'nin takip ettiği açıklamada, bazı vatandaşlar bölgelerinde düzenlenmek istenen dönüşüm projelerine karşı olduklarını belirtti.
Konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, kültür-sanattan fiziki projelere, eğitime destekten sosyal yardım çalışmalarına kadar düzenlenen her faaliyetin, Pendiklilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yapıldığını hatırlatarak Güzelyalı Sahili’ni örnek gösterdi ve; “O bölgede yapılan çalışma bittiğinde Güzelyalılılar, bizlere ‘sahili bize yeniden kazandırdınız’ diyerek destek verdiler. Belediye olarak her zaman Pendiklilerle birlikte çalışacağız.” dedi.
Açıklamasında, belediyenin düzenlemiş olduğu proje ve faaliyetlerde her zaman önceliğin “katılımcı yönetim” olduğunun altını çizen Başkan Şahin; “Halkın rızası olmayan projelerin içinde olmayacağız.” dedi.
Düzenlenen gösterinin demokrasi gereği vatandaşların en doğal hakkı olduğunu, bu tür davranışları desteklediğini de belirten Şahin, kişisel olarak Sapanbağları Kentsel Dönüşüm Projesi’ne sıcak baktığını, ancak kamuoyunun karşı çıkması durumunda, bu projenin hayata geçirilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.