24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SAĞLIK GÖNÜLLÜLERİNE ONUR PLAKETİ

Pendik Sağlık Hizmetleri Destekleme Derneği?nin, 9 Nisan Cumartesi akşamı gerçekleşen geleneksel yemeğinde, derneğe katkı sunan sağlık gönüllüleri, plaketle onurlandırıldılar.

Sağlık gönüllülerine onur plaketi


Kaymakam Cafer Odabaş, askerlik şube başkanı İhsan Aydemir, devlet hastanesi başhekimi Ali Okur, Pendik Merkez Cami eski İmam Hatibi Mehmet Bayram, halk eğitimi merkezi müdürü Binvar Kurbanoğlu, bölgemiz iş adamları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek yöneticileri ve sağlık gönüllülerinin iştirakıyla gerçekleşen gecenin açılışı dernek başkanı Mehmet Aydın tarafından yapıldı.
Başkan Mehmet Aydın yaptığı konuşmada, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek, “Bizler, Pendik’te halkımıza sağlık hizmetlerini standartların üzerine çıkarmak için gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda Pendik Devlet Hastanemizin tesbit ettiğimiz fiziki ve cihaz eksikliklerini, kurduğumuz ikili ilişkilerle siz değerli sanayici, iş adamlarımız ve halkımızdan aldığımız maddi ve manevi desteklerle sürdürmekteyiz.” Şeklinde konuştu.
Konuşmasına, “Bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere tüm Pendikliler adına teşekkür ediyorum. Sapanbağları Semt Polikliniği ve Sağlık Ocağı ile Kurtköy polikliniğimiz, sizlerin desteğiyle yapılarak, hizmete girmiş ve halen hizmet vermeye devam etmektedir.” Diyerek devam eden AYDIN,  özellikle kaymakam Cafer Odabaş, belediye başkanı Kenan Şahin ve yardımcılarına, Camcı Nevzat, Başhekim Uz. Dr. Ali Okur ve yardımcıları ile sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sundu.
Pendik Devlet Hastanesi’nin, Pendik’e yakışmadığı ve artık ihtiyacı karşılayamadığı da ifade eden AYDIN, tam teşekküllü 10 adet yoğun bakım ünitesi, 3 adet dijital röntgen cihazı almayı ve mevcut diyaliz makinası adedini 30’a yükseltmeyi istediklerini söyleyerek, destek istedi.
Pendik Sağlık Hizmetleri Destekleme Derneği’nin geleneksel gecesi, sağlık gönüllülerine sunulan onur plaketlerinin takdimi ile sonbuldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.