24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

SAADETLİ GENÇLER; ?BU DAVAYA BAŞ KOYDUK?

Bir süredir devam eden ve İstanbul?da 39 ilçede gerçekleştirilen GENÇLİĞİN ADRESİ SAADET PARTİSİ programının Tuzla ayağı, Saadet Partisi Tuzla Gençlik Kolları bünyesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Saadetli gençler;  ?Bu davaya baş koyduk?

Saadet Partisi Tuzla İlçe Gençlik Kolları, Tuzla’da daha önce yapılmayan bir programla seçimlere damgasını vuracak. SP, diğer siyasi partilerin bünyesinde hizmet veren gençleri ve bunun yanı sıra Tuzla’da siyasetle ilgilenmeyen genç Tuzlalıları Saadet Partisi bünyesinde toplamayı ve Tuzla’nın geleceğini planlıyor.
Bir süredir devam eden ve hayata geçirilen GENÇLİĞİN ADRESİ SAADET PARTİSİ sloganıyla çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Tuzla Gençlik Teşkilatı 25 Ocak 2009 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu programda Tuzlalı gençleri Saadet Partisi çatısı altında hizmet etmeye davet etmiştir. Programda konuşma yapan Saadet Partisi Tuzla Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sönmez AKMAN;
 Dününü bilmeyen bugününü çözemez, bugününü çözemeyen ise yarınını planlayamaz düsturuyla 3 ana başlık altında neden gençlerin Saadet Partisi çatısı altında siyasete katılmasını ve aktif rol alması gerektiğini Tuzla’lı gençlere anlattı.
1. Geçmişini bilen gençlik; tarihini, özünü bilen, bu değerler etrafında toplanan ahlak ve maneviyatını göz ardı etmeden sahiplenen gençlik Tuzla’ya faydalı olacaktır.
 2. Bugünü anlayan; yaşadığı ortamı yorumlayabilen, doğruyu ve yanlışı ayırabilen, gerçek ile sahte arasındaki farkı çözebilen bir gençlik Tuzla’yı çağdaş bir ilçe haline getirebilecektir.
 3. Geleceğe yönelen ve geleceğine yön veren gençlerin siyasette aktif rol alarak Tuzla’ya hizmet etmesi gerektiğini anlatan Sönmez Akman sözlerine, Yaşanabilir Bir TÜRKİYE, Yeniden Büyük TÜRKİYE, Yeni Bir DÜNYA için gençleri Saadet Partisi adına çalışmaya davet etti.
 Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda ayrıca www.gencliginadresisaadetpartisi.org adlı siteyi de ilan edip tanıtarak gençlerin çalışmalarını, plan ve programlarını, projelerini de buradan takip edebileceğini de duyurmuş oldu.
 Programda söz alan Tuzla’lı gençlerle Tuzla hakkında karşılıklı görüşlerin paylaşılması da Tuzla’da gençlere verilen önemi göz önüne serdi. Çok sayıda yeni katılımın gerçekleştiği ve üye çalışmasının yapıldığı programda milli ve manevi değerler altında Tuzla’da yeni bir hamlenin müjdesi verildi. Saadet Partisi Tuzla Belediye Başkan Adayı A. İsmail KIZILGÖZ’ün arkasında dinamik ve heyecan dolu bir gençlik var. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi, mukaddes! Ey kahpe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!
 Tuzla Gençlik Kolları başkanı olarak program sonunda Tuzlalı gençlerden, Tuzla’da yorulmadan, usanmadan her mahallede cadde cadde, sokak sokak çalışma sözü alan Sönmez Akman Tuzla’da büyük bir gençlik açılımını ve hamlesini başlatmış oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.