26 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C

SAADET?İN KADIN ADAYLARI BÖLGEYİ KARIŞ KARIŞ TARIYOR

12 Haziran seçimlerine ciddi bir şekilde hazırlanan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları ile Saadet Partisi teşkilatları, sık sık toplantı yapıyor, seçimlere yönelik strateji belirliyor.

SAADET?in kadın adayları bölgeyi karış karış tarıyor


3 Önceki gün Kratal Soğanlık Mahallesi’nde seçmen taraması yapan SP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Kadın adayları Fatma Nevin Gökçek, Neşe Saraçbaşı (Diş Hekimi),  Diçle Şit ile 2. Bölge Milletvekili Kadın Adayı Pakizen Yüzbaşıoğlu aynı zamanda her biri halen Saadet Partisi Kadın Kolları’ndaki görevlerini de yürüten adayların parti temsilcilerini de yanlarına alarak, ilçelerde ve mahallelerde çalışmalarını seri bir şekilde yapabilmek için, bölgede , hız kesmeden toplantı ve mahalle taramalarına devam ediyorlar.
3 Seçmenle bire bir diyaloğa geçen Saadet Partili Kadın adaylar, vatandaşlara, niçin Saadet’e oy vermeleri gerektiğini, bıkmadan usanmadan, uzun uzun anlatarak, tek çıkış yolunun Saadet’le olduğunu vurguluyorlar.
3 Seçmenlere, listede olup olmadıklarını mutlaka kontrol etmeleri gerektiğinin altını vekil adayları, 1 Nisan-12 Haziran 1993 tarihleri arasında doğan gençlerin de, seçimde oy kullanabileceğini vurguladılar. Adayları, bir araya geldikleri seçmenle, güncel siyasi konularını konuşarak, İstanbul Anadolu Yakası’nda bu seçimde önemli sıçrama yapacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.