05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

PENDİK'TEN 5 BİN OYUNCAK

Pendik’te “Oyuncağını getir, kardeşini sevindir” sloganıyla yürütülen “Oyuncak Kardeşliği” projesiyle 5 bin oyuncak, ihtiyaç sahibi ve afet bölgesinde bulunan okullara ulaştırıldı.

Pendik'ten 5 bin oyuncak

16 Haziran 2022 Perşembe 18:08

Oyuncaklarına kavuşan çocuklar Pendik’li kardeşlerine teşekkür ederek selam yolladı. Projede emek veren eğitimciler ve yer alanlara törenle sertifikaları verildi.

Pendik Kaymakamlığı, Pendik Belediyesi, Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Oyuncak Kardeşliği” projesi sertifika töreniyle sona erdi.2021’de başlanılan projede imkanı kısıtlı ve afet bölgelerindeki okullara oyuncak gönderildi. Oyuncaklar, Pendik’te belirlenen okullarda yürütülen “Oyuncağını Getir, Kardeşini Sevindir” etkinliğiyle toplandıktan sonra ,eleme ve paketleme sürecinden geçti. Her biri özenle paketlenen oyuncaklar Kastamonu sel felaketi bölgesine, Elazığ, Diyarbakır, Ağrı ve çeşitli bölgelerdeki okullarda çocuklara ulaştırıldı.

icin-hulya-002.jpg

Pendikte kampanyaya destek veren 26 okul ve oyuncaklarını kardeşleriyle paylaşmaya gönüllü binlerce öğrenci sayesinde 5 bin oyuncak ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

icinkalabalik.jpg

Oyuncaklarına kavuşan çocuklar Pendik’li kardeşlerine teşekkür ederek selam yolladıProjenin kapanış etkinliğinde projeye emek veren okullardaki eğitimcilere törenle sertifikaları verildi.

icin-734.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.