PENDİK’TEKİ KAMU OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR
Pendik Belediyesi, eylül ayında başlayacak 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde ilçedeki kamu okullarında kapsamlı bakım, onarım ve boya çalışmaları başlattı.

13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:39
Bakım, onarım ve boya çalışmaları başladı
Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim alması amacıyla yürütülen çalışmaların 15 Ağustos’a kadar tamamlanması planlanıyor.

Pendik Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerin daha güvenli, temiz ve düzenli ortamlarda eğitim alabilmesi amacıyla ilçedeki kamu okullarında bakım, onarım ve boya çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okul binalarının ihtiyaç duyulan bölümlerinde tamirat ve tadilat işlemleri gerçekleştirilirken sınıf ve koridorlar da boyanarak yeni döneme hazırlanıyor. Boya uygulamalarının yanı sıra onarım çalışmaları da gerçekleştiren ekipler, eğitim kurumlarının fiziki koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarını planlanan program doğrultusunda sürdürüyor.

Çalışmalar 15 Ağustos’ta tamamlanacak
Yaz tatili süresince devam eden çalışmaların, okulların eğitim öğretime başlamasından önce tamamlanması hedefleniyor. Bu kapsamda yürütülen bakım ve onarım faaliyetlerinin 15 Ağustos tarihine kadar bitirilmesi planlanıyor.



- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.