PENDİK’TE DÜNYA TİYATRO GÜNÜ COŞKUSU YAŞANACAK
Pendik Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü sanat dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor.

25 Mart 2026 Çarşamba 11:50
Tiyatro sanatçısı Abdullah Topal koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte, Pendik Belediyesi Tiyatro Okulu 2. sınıf öğrencileri sahne alarak Dünya Tiyatro Günü’ne özel bir gösteri sunacak.
Programın devamında ise Türk tiyatro, sinema ve seslendirme dünyasının önemli isimlerinden, Pendikli sanatçı Mazlum Kiper ile tiyatro, seslendirme ve Pendik üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirilecek. Etkinlikte ayrıca Kiper’e plaket takdim edilecek.
Gecenin finalinde öğrenciler, seslendirecekleri tiyatro şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.
Sanatseverler, Dünya Tiyatro Günü’nün coşkusunu birlikte yaşamak üzere 27 Mart Cuma günü saat 19.00’da Pendik Atatürk Kültür Merkezi’ne davetlidir
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.