24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİK?TE 4064 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Pendik Belediyesi Nikah Memuru Yalçın Özkan 2009 yılında kendilerine müracaat eden 4639 çiftten, 4064?ünün nikah akti yaptığını kaydetti

Pendik?te 4064 çift dünya evine girdi

.
PENDİK’TE, EVLENENLERİN SAYISI AZALIYOR
 Ekonomik şartlar nedeniyle, Pendik’teki evlenme sayısında, bir önce yıla göre önemli ölçüde azalma olduğunu vurgulayan Yalçın Özkan, 2009 yılında 4639 müracaat olmasına rağmen, 4064 nikah akti yapıldığı bilgisini verdi. Önceki yıl gerçekleşen nikah akti sayısı ise 4429’du.

YENİ YILIN İLK ÇİFTİ, ZAFER VE HAVVA AYAN ÇİFTİ OLDU
  2009 yılından 111 dosyanın bu yıla intikal ettiği bilgisini de veren nikah memuru ÖZKAN, 2010 yılının ilk çiftinin ise, Zafer Ayan ve Havva Arslantürkoğlu çifti olduğunu kaydetti.

ANADOLU YAKASI’NINEN EKONOMİK NİKAHI BİZDE
 Nikah işlemleri ile ilgili de bazı bilgiler veren ve  işlemlerinin süratli bir şekilde yapılabilmesi için eksik veya yanlış evrakla gelmemeleri konusunda uyaran nikah memuru Yalçın Özkan, “Anadolu Yakası’nın en ekonomik nikahını biz kıyıyoruz. Müdürlüğümüzde, hafta içi nikahlar ücretsiz kıyılırken, hafta sonu nikahları için salon kirası olarak 300 TL, evlenme cüzdanı bedeli olarak da 46 TL talep ediyoruz.” diyerek, Anadolu Yakası’nda en ekonomik nikahın, Pendik Evlendirme Dairesi’nde kıyıldığını ifade etti.



Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.