06 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C

PENDİKSPOR'DAN ŞAMPİYONLUK KADROSU

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve 1.Lige yükselmeyi arzulayan Pendikspor'da transfer bombaları ard arda patlıyor.

Pendikspor'dan şampiyonluk kadrosu

19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:25

Levent Devrim'i teknik direktörlüğe getiren kırmızı beyazlılar, yeni teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor. Geçtiğimiz haftada 6 tecrübeli ismin transferini bitiren Pendikspor, bir bir imzayı attırdı. Süper lig ve 1. lig tecrübesi yaşamış 6 futbolcu Pendikspor kadrosuna kazandırıldı.

SERDAR DELİKTAŞ: Profesyonel kariyerine Kahramanmaraşspor altyapısında başlayan, Gaziantepspor ile süper lig tecrübesi olan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK ile şampiyonluk yaşayarak tamamlayan başarılı santrafor Serdar Deliktaş ile sözleşme imzalandı. 

cagri-giritlioglu.jpg

ÇAĞRI GİRİTLİOĞLU: Profesyonel kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan ve geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı sol bek Çağrı Giritlioğlu kendisini Pendiksporlu yapan imzayı törenle attı.

erman-bulucu.jpg

erman-bulucu-001.jpg

ERMAN BULUCU: Akhisarspor alt yapısından yetişen ve profesyonel kariyerinde TFF 1.Lig, Süper Lig tecrübeleri bulunan ve son sezonunu Amed SK takımında geçiren tecrübeli stoper Erman Bulucu'da Pendiksporlu oldu.

emir-alagoz-mustafa.jpg

EMİR ALAGÖZ: Profesyonel kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan, geçtiğimiz sezonu Manisa FK takımında geçiren başarılı orta saha oyuncusu Emir Alagöz ile sözleşme imzalandı. 

EMRE UĞUR URUÇ: Geçtiğimiz sezonu Keçiörengücü'nde geçiren, kariyerinde Adanaspor ile süper lig tecrübesi yaşamış sağ bek pozisyonunda oynayan milli futbolcu Emre Uğur Uruç ile de sözleşme imzalandı. 

alican-seker.jpg

alisan-seker-basgan.jpg

ALİŞAN ŞEKER: Geçtiğimiz sezonu Sakaryaspor'da geçiren, daha önce süper ligde Sivasspor ve Alanyaspor'da forma giymiş tecrübeli kaleci Alişan Şeker artık Pendikspor'un kalesini gole kapatacak.

İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Şahinyılmaz, " Hocamızın istekleri doğrultusunda transferleri yapıyor ve kadromuzu şekillendiriyoruz. Yine söylüyorum; Hedefimiz mutlak şampiyonluk ve 1 Lig'dir. Taraftarlarımız şimdiden şampiyonluk şarkılarını söylemeye başlasınlar."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.