24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİKSPOR EVİNDE BOZGUNA UĞRADI

Pendikspor, Belediye Van?dan sonra Konya Torku Şekerspor?a da kendi evinde, 4 golle mağlup oldu. Son iki haftada üst üste alınan mağlubiyetler, ?Nereye gidiyoruz?? sorusunu, akla getirdi.

PENDİKSPOR EVİNDE BOZGUNA UĞRADI




PENDİKSPOR SAHADA YOKTU
Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Pendikspor, üzücü sonuçlar almaya devam ediyor. Ligin 5. haftasına dahil maçta, kendi evinde, lider Konya Torku Şekerspor ile karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlılar, Mehmet Balban’ın, 9. dakikada attığı golle, 1-0 yenik duruma düştü. Rakibine karşı hiç bir varlık sergileyemeyen temsilcimiz, devrenin kalan bölümlerinde rakip forvetin şansızlığı yüzünden, kalesinde başka gol görmedi ve ilk yarı 0-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI GOL YAĞMURU VARDI
 Müsabakanın ikinci yarısı ise, tam bir heyecan fırtınasına sahne oldu. 53. dakikada gole giden Ömer Ali’yi düşürerek, penaltıya sebep olan Lokman, hakem tarafından oyundan atılırken, atışı kullanan Muhammed Reis, farkı ikiye çıkardı. 57’de bir kez daha sahneye çıkan Mehmet Balban, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Ligde ve kupada üst üste zorlu maçlar çıkaran Konya Torku Şekerspor, 3-0’ın rehavetiyle oyundan düştü. Pendikspor, 61. dakikada Ömer Can’ın (penaltıdan) ve 72’de Emrah’ın attığı gollerle, farkı 1’e indirse de, son sözü Zafer söyledi ve Konya Torku Şekerspor, sahadan 4-2 galip ayrılıp, ligde üst üste 4. galibiyetine imza attı. Puanını 13’e yükselten ve namağlup liderliğini sürdüren Konya Torku Şekerspor, ligde ilk kez kalesinde gol gördü.

TOPLU SONUÇLAR
Pursaklar-1461 Trabzon...     :0-3
Pendik-Konya Şeker......        :2-4
Belediye Van-Tarsus İY.....     :5-2
Eyüpspor-Elazığ.............      :2-2
Ofspor-Kocaelispor............    :0-0
Dardanelspor-Sakarya...       :1-2
Türk Telekom-Şanlıurfa....     :0-0
Adanademir-Tokatspor..         :1-2
Fethiyespor-Balıkesir........    :1-1

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.