24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİKLİLER HASBİ İÇİN DUA EDİYOR

Uzun bir süredir lenf kanseri tedavisi gören Pendik Minibüsçüler Derneği Başkanı Hasan Aydın?ın 18 yaşındaki oğlu Hasbi Aydın?a geçtiğimiz haftalarda Ankara?da gerçekleştirilen bir ameliyatla ilik nakli yapıldı.

Pendikliler HASBİ  için dua ediyor

AMELİYAT OLDUKÇA BAŞARILI GEÇTİ
 Edinilen bilgiye göre oldukça başarılı bir ameliyat geçiren Hasbi Aydın’ın sağlık durumu, hızla iyiye gidiyor. Son sözü söylemek için henüz erken olduğunu vurgulayan ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan testler sonucunda ameliyatın gerçek neticesinin anlaşılacağını vurguluyorlar.

SONUCU TESTLER BELİRLEYECEK
 Yine edinilen bilgiye göre Hasbi AYDIN’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan testlerin sonucu beklendiği gibi olumlu çıkarsa, hastalık tamamen yenilmiş olacak.

GERÇEK BAYRAMI   İPLE ÇEKİYORUM
  Uzun bir süredir oğlunun rahatsızlığıyla meşkul olan ve nihayi sonuca ulaşmak için gün sayan Pendik Minibüsçüler Derneği Başkanı Hasan Aydın,Son derece başarılı geçen ameliyat, bize güzel bir bayram yaşattı. Fakat gerçek bayramı, inşallah önümüzdeki günlerde yapılacak testlerin olumlu çıktığı gün yapacağım. Bir baba için şu an içinde bulunduğum sevinçli durumu ve heyecanımı kelimelerle ifade edemem.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.