19 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

PENDİK'İN İLK TAKSİ DURAĞI; BUNDAN SONRA TEK TİP

42 yıllık taksi durağı Pendik Birlik Taksi her zamanki gibi yenilikleri ve teknolojiyi ilk keşfeden durak olarak ilklere imza atmaya devam ediyor.

Pendik'in ilk taksi durağı; Bundan sonra tek tip

29 Mart 2018 Perşembe 10:42

Uber belasından eninde sonunda kurtulacağız

Geçtiğimiz 28 Mart 2018 Çarşamba günü Birlik Taksi Durağında yapılan bir programla  taksi şoförleri tek tip kıyafete geçti. Bu amaçla bir tören düzenlendi. Törene, Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar ve Birlik Taksi Durak Başkanı Sinan Akdoğan ile çok sayıda mal sahibi ve şoförler katıldı.

Bir konuşma yapan Birlik Taksi Durak Başkanı Sinan Akdoğan, "42 yıldır Pendik halkına hizmet vermekteyiz ve bizim durağımız İstanbul’da hep öncü durak olarak ilkleri yapmıştır. Bizim bu davranışımız, diğer duraklara da örnek teşkil etmeli. Vatandaş nazarındaki olumsuz taksici imajını bertaraf etmeliyiz."diye konuştu.

Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, "Taksicilik zor bir meslek, hangi şartlar altında görev yaptığınız çok iyi biliyoruz. Sizlerin fedakarlıklarını en iyi biz anlarız."dedi.

dsc_0006-020.jpg

Bayraktar, "Son zamanlarda isminden sıkça söz edilen UBER Taksileri haksız rekabet yapmaktadır. Sizlere bir tavsiyem var; Başımıza gelen bazı aksiliklerin sebebini hep başka yerlerde aramaktansa biraz kendimize bakalım. Taksicilik, işsiz güçsüz kalmış insanların yaptığı değil, bu işi gönüllü ve istekli yapanların mesleği olmalı. Bir yolcunun çantasına yardımcı olsanız elinizde kalmaz, bir çocuklu bayana arabanızdan inip yardım etseniz ne kaybınız olur. Üslup çok önemli, müşteriyle konuşma şekline dikkat etmemiz gerekli." ifadesinde bulundu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.