24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİK?İN İLK BAYAN İLÇE BAŞKANI OLDU

Geçtiğimiz hafta yapılan atamayla DSP Pendik İlçe Başkanlığı?na atanan Feride Dolu, Pendik?in ilk bayan ilçe başkanı oldu.

Pendik?in ilk bayan ilçe başkanı oldu


27 Şubat Pazar günü, yenilenen ilçe binasında, il başkan yardımcılarından Hasan Cevik ve Hüseyin Ekici ile il saymanı Bayram İğdeli ve il yönetim kurulu Sami Boztepe’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda il ve ilçe yöneticileri ve partililerin de katıldığı bir toplantıda mazmatasını alan Pendik DSP İlçe Başkanı Feride Dolu, ilçe başkanlığı görevine, resmen başlamış oldu.
KENDİME VE YÖNETİMİME GÜVENİYORUM, BAŞARACAĞIM
Toplantıda yaptığı kısa bir konuşmayla partilileri selamlayan yeni ilçe başkanı Feride Dolu, “Aktif olarak siyasi bir tecrübeye sahip olmasam da, partimizin mevcudiyetini koruması ve yine iktidar mücadelesi verebilmesi için yıllardır, kendimce, elimden gelen katkı ve desteği veriyordum. Şimdi ise, kendime ve yönetimime olan güvenimle, ilçe başkanlığına talip oldum. Kendime ve yönetimime güveniyorum, başaracağım.” dedi.
DOLU VE YÖNETİMİ PARTİ ROZETLERİNİ TAKTILAR
İl yöneticilerinin de, ülkenin içinde bulunduğu kritik durumu ve partilerinin mecliste bulunmasının gerekliliğini özetleyen birer konuşma yaptıkları toplantı, ilçe başkanı Feride Dolu ve yönetimi ile partiye katılan yeni üyelere, parti rozetlerinin takılması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son  buldu.
Feride Dolu başkanlığındaki DSP Pendik’in yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu;
Başkan Feride Dolu, yönetim kurulu; Cafer Polat, Zuhal Yeşilyurt, Hüsniye Yılmaz, Makbule Arslan, İbrahim Çırak, Deniz Aydın, Fatma Mörek, Koray Dinçmen, Selaattin Çelebi, Fatma Seyhan, Muhteber Gülver, İsmail Cem Aloğlu, Güner Özmen ve Ali Kaygusuz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.