28 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

PENDİK GENÇ HAFIZ MEHMET'E AĞLIYOR

Pendikli Hafız Mehmet OLGUN(15), Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde elektrik akımına kapılarak vefat eti.

Pendik genç hafız Mehmet'e ağlıyor

10 Ağustos 2020 Pazartesi 18:27

Mehmet Olgun'un ani vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Çevresi tarafından çok sevilen Hafızlık eğitimini tamamlamasına az bir süre kala hayatıhnın baharında yaşama veda eden genç Mehmet'in naaşı 9 Ağustos Pazar Günü Ertuğrul Gâzî Mahallesi Merkez Câmii'nde kılınan cenaze Namazının ardından aile kabristanşığında defn edildi.
Cübbeli Ahmet Hoca Resmi Sosyal hesabından yaptığı paylaşımda ;

Evinin bahçesinde elektrik çarpması sonucu şehîd olan ve hâfızlığını tamamlayamadan vefât eden Mehmet OLGUN yavrumuza Cenâb-ı Mevlâ’dan yüksek dereceler niyâz ederim.

Meşâyıhın beyân ettiği üzere;
“Hâfızlık yolunda vefât edenlere, hâfızlıkları kabirlerinde geçmiş hâfızların rûhâniyetleri tarafından tamamlattırılacaktır.”

Rabbim bu yavrumuza da hâfızlığını berzah âleminde tamamlattırarak mahşere en yüksek mertebedeki huffâz-ı kirâm arasında haşrolmayı nasîb eylesin, anne babasına ve yakınlarına sabr-ı cemîl, ecr-i cezîl ihsân eylesin. Hâfızlık yaptığı Muhammedü’l-Emîn Vakfı’ndaki hocaefendilere ve hâfızlık arkadaşlarına Allâh-u Te’âlâ bu yolda devâm, sebât nasîb eylesin, onlara da bize de bu yavrumuzun şefâatini ihsân eylesin. Âmîn!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.