24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİK ESNAFI SAĞLIK TARAMASINDA.

Pendik-Maltepe Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Pendik Şifa Hastanesi işbirliğiyle ?Sağlıklı esnaf, sağlıklı toplum? sloganıyla, esnafa dönük olarak gerçekleştirilen sağlık taraması kampanyası, 9 Temmuz itibarıyla başladı.

Pendik esnafı sağlık taramasında.


PENDİK VE MALTEPE ESNAFI İSTİFADE EDİYOR
Kooperatife kayıtlı Pendik ve Maltepe esnaf ve sanatkarlarının faydalanacağı sağlık taraması, genel muayene, kan sayımı, şeker ölçümü, göz, diş ve check-up hizmetlerini kapsıyor.
ESNAFTAN HİÇ BİR ÜCRET TALEP EDİLMİYOR
Süresiz olarak başlatılan sağlık hizmeti kampanyası kapsamında, kooperatiften temin edilen esnaf kartıyla hastaneye müracaat eden esnaftan, muayene ve ölçümlerde hiç bir ücret talep edilmiyor.
ORTAKLARIMIZ, BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR
İlk olarak, kooperatif başkanı Sezai Kantarcı’nın muayenesiyle startı verilen sağlık kampanyasıyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan başkan Kantarcı, “Ortaklarımız, bizim için değerlidir. Dolayısıyla, ortaklarımızın sağlıklı olmaları da, bizi yakından ilgilendiriyor. Bu düşünceyle başlattığımız sağlık kampanyamız, süresiz olarak devam edecek ve tüm ortaklarımız faydalanabilecek. Böyle bir hizmeti hayata geçirebildiğimiz için kooperatif olarak son derece mutluyuz. Ne kadar fazla ortağımız bu hizmetten faydalanırsa, mutluluğumuz o ölçüde artacaktır.” şeklinde konuştu.
ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK PROJELERİMİZİN DEVAMI GELECEK
Bu vesileyle, böyle bir imkanı kendilerine sağlayan Pendik Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, hastane yönetimi, doktorlar ve tüm sağlık personeline şükranlarını da ileten başkan Sezai Kantarcı, hayata geçirmeyi düşündükleri yeni ve yine bölge esnafının menfaatine olan diğer projelerinin de, henüz hazırlık aşamasında olduğunu kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.