24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİK, ESNAF ODASI?NIN İFTARINDA BULUŞTU

Pendik?in ilçe protokolü, tanınmış simaları, sanayicileri ve iş adamları ile esnaf ve sanatkarları, Pendik Esnaf Odası tarafından organize edilen geleneksel iftar programında biraraya geldi.

Pendik, Esnaf Odası?nın iftarında buluştu

Geçtiğimiz hafta Ada Tesisleri’nde düzenlenen ve katılımın bir hayli yüksek olduğu Pendik Esnaf Odası’nın iftar yemeği, ilçe protokolünden siyasi parti temsilcilerine, eğitimcilerden mahalle ve köy muhtarlarına, sivil toplum örgütlerinden iş adamları ve sanayicilere, özel ve resmi kurumlardan Pendik esnafına kadar, tüm Pendik’in buluştuğu ve hoş sohbetlerin yapıldığı, uzun süre konuşulacak mükemmel bir organizasyona sahne oldu. 
Geçtiğimiz hafta Ada Tesisleri’nde düzenlenen ve katılım oranı bir hayli yüksek olan Pendik Esnaf Odası’nın iftar yemeği, ilçe protokolünden siyasi parti temsilcilerine, eğitimcilerden mahalle ve köy muhtarlarına, sivil toplum örgütlerinden iş adamları ve sanayicilere, özel ve resmi kurumlardan Pendik esnafına kadar, tüm Pendik’in buluştuğu ve hoş sohbetlerin yapıldığı, uzun süre konuşulacak mükemmel bir organizasyona sahne oldu.
Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal GÜNDOĞDU ve bazı yönetim kurulu üyelerinin, misafirlerini mekanın girişinde tek tek tokalaşarak karşıladığı iftar yemeğine katılanlar arasında, Pendik yeni müftüsü Ziya Ersin ve müftüvekili Fikret Cesur, belediye başkan yardımcıları, emniyet personeli, eski büyükşehir belediye başkanı Ali Müfit Gürtuna, PESİAD Başkanı Ahmet Cin, esnaf birlikleri yöneticileri, çeşitli oda ve kooperatiflerin başkan ve yöneticileri, Pendik-Kartal ve Tuzla da faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, Pendikli mahalle ve köy muhtarları, çok sayıda eğitimciler ve okul müdürleri, devlet hastanesi yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Pendik’in tanınmış iş adamları, sanayicileri ve esnafları yer aldı.
Hep birlikte yapılan iftarın ardından, Pendik’in yeni ilçe müftüsü Ziya Ersin iftar duası yaptırdı. Daha sonra ev sahibi sıfatıyla söz alan Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, kısa bir selamlama konuşması yaptı. 
Başkan Bilal Gündoğdu, milletvekillerinden belediye başkanlarına, eğitimcilerden muhtarlara, iş adamlarından esnafa kadar, iftar programına katılan tüm davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ramazan ayının özelliklerini ve esnaf açısında taşıdığı önemi anlatan bir konuşma yaptı.
Gündoğdu, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bu ayda kazanımlarımızı da, sorunlarımızı da bir birimizle paylaşmak ve bu paylaşma neticesinde daha da güçlenerek, birlikteliğin yaratacağı avantajlardan yararlanmalıyız. Gerek esnaf odaları birlik yönetimi, gerekse başkanı bulunduğum Pendik Esnaf Odası olarak tüm çalışmalarımızın tek bir amacı vardır. O da, bu birlikteliği azami bir şekilde sağlayabilmek ve sorunlarımızı buradan alacağımız güçle daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Pendik Esnaf Odası olarak, tüm halkımızın Ramazan’ı Şerif’ini ve akabindeki Ramazan Bayramı’nı tüm içtenliğimizle kutluyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.