24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

PENDİK CHP?DEN BAYKAL?A ZİYARET

Yeni işbaşına gelen CHP Pendik İlçe Örgütü geçtiğimiz hafta genel merkezi ziyaret ederek Genel Başkan Deniz Baykal ve diğer yetkililer ile bir araya geldi.

PENDİK CHP?DEN BAYKAL?A ZİYARET


Halit Temiz Başkanlığı’ndaki CHP yönetim kurulu, Genel Başkan Deniz Baykal,  Genel Sekreter Önder Sav, Genel Sayman Mustafa Özyürek Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil’i parti genel merkezi ve TBMM’de ziyaret etti.
Geçtiğimiz 2 Şubat’ta gerçekleşen ziylaretler de, yeni Pendik ilçe yönetimi CHP’nin üst kadrosuyla tanışma imkanı buldu.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, ilçe başkanı Halit Temiz, Pendik’le ilgili genel başkan Deniz Baykal’a bilgi verdi. CHP Genel Başkanı Halit Temiz ve ekibini kutlayarak, Pendik’te seçim zaferi beklediğini söyledi.
Zİyaretlerin oldukça olumlu bir atmosferde geçtiğini belirten Halit Temiz,” Yönetici arkadaşlarımız genel başkanımız ve diğer yetkililer ile biraraya gelme imkanı buldu. Oldukça güzel bir sohbet ortamında görüşlerimizi dile getirdik. Böylesine önemli ziyaretleri ilerleyen zamanlarda yine gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Genel Başkanımızı en kısa sürede Pendik'te ağırlamak istiyoruz.”dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.