21 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

PENDİK BERBERLER ODASINDAN KUAFÖRLERE SAÇ TASARIM EĞİTİMİ

Pendik Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz olarak uygulamalı topuz, saç kesim ve tasarım eğitimi verildi.

Pendik Berberler Odasından kuaförlere saç tasarım eğitimi

01 Şubat 2016 Pazartesi 13:17

Pendik Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Akbaba ve Gülşen Balcı’nın organize ettiği eğitim semineri 31 Ocak 2016 Pazar Günü Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Eğitim İstanbul Kuaförler Odası Eğitim Müdürü, dünyaca ünlü topuz eğitim uzmanı Muhittin Yuşan, Tone and guy Akademi Müdürü Gökay Macit ve ekibi tarafından verildi.

Eğitimle ilgili konuşan Pendik Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker, göreve geldikleri yaklaşık 1,5 yıldan bu yana önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, Kuaför esnafına uygulamalı eğitim vererek yapılan icraatlara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Oda Başkanı Türker, " Eğitim programına katılan bütün kuaför arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu ve katılımın azlığından da yakındı.

Sadık Türker," Biz yönetim olarak hep birlikte Bay ve Bayan kuaförlere hizmet etmeye geldik ve bu hizmete de görev süremiz doluncaya kadar devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu eğitimleri sıklıkla yapacağız, Pendikli kuaförlerimizin ayrıcalıklı olmasını arzuluyoruz. Pendik ve Tuzlalı ekek ve kadın berlerlerimizin tüm Türkiye'ye örnek olmasını arzuluyoruz."şeklinde konuştu.

4 saat süren eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları verilirken eğitimcilere de çiçek ve plaket takdim edildi.

Haber: Yaşar Şimşek

dsc_0004.png

dsc_0025.png

dsc_0027.png

dsc_0031.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.