01 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

PENDİK ANADOLU LİSESİ MEHMET AKİF'İ ANDI

Pendik Anadolu Lisesi Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY' u ölümünün 79. yıl dönümünde hazırladığı bir programla andı.

Pendik Anadolu Lisesi Mehmet Akif'i andı

08 Ocak 2016 Cuma 13:59

Pendik Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY' u ölümünün 79. yıl dönümünde hazırladığı tören ve şiir okuma yarışması ile andı.

mmm.png

Okul Kültür Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmeni Halil BEKTAŞ'ın organize ettiği, öğrenciler arasında düzenlenen AKİFÇE /Mehmet Akif' in Şiirlerini Okuma Yarışmasında jüri üyeliklerini Edebiyat öğretmenlerinden Kerim ŞİRİNOĞULLARI, Taner KESKİN, Tarih öğretmeni Şeref AYDIN ve Müzik öğretmeni Sema AZERİ yaptı.

Yarışmada Birinci olan 12-F sınıfı öğrencisi Ebru DOĞAN'a  Sertifika ve 150 Tl.lik Hediye Çekini Okul Müdürü Mehmet ÖZCAN  takdim ettiler.

İkinci olan 9- C sınıfı öğrencisi Furkan DOĞAN’a Sertifika ve 75 Tl.'lik Hediye Çekini Müdür Yardımcısı Abdullah YADİGAR verdi. 

Üçüncü olan 9. Sınıf öğrencisi Muhammed Yusuf DİNÇ' e ise Sertifika ve 50 Tl.'lik  para ödülünü Jüri Başkanı Kerim ŞİRİNOĞULLARI'nın elinden aldı.

 Okul Müdürü Mehmet ÖZCAN; ‘’başta Edebiyat öğretmeni Halil BEKTAŞ olmak üzere  Programda emeği geçen idareciler,  jüri üyesi öğretmenler ile yarışmacı öğrencilere ve programı hazırlayan öğrencilere Teşekkür ediyorum’’ dedi.

meeh.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.