19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

PENDEF AİLESİ MURAT ÇEVİKLE GENİŞLİYOR

Pendik Dernekler Federasyonunun çatısı altında bulunan dernek sayısı 48'e yükseldi. PENDEF Başkanı Murat Çevik, "Her geçen gün ailemize yeni derneklerimiz dahil oluyor. Bu gelişme bizi ziyadesiyle mutlu ediyor."dedi.

PENDEF Ailesi Murat Çevikle genişliyor

11 Ekim 2023 Çarşamba 14:41

Önceki dönem resmi kayıtlarda 19 il derneği üyesi bulunan PENDEF, Federasyon Başkanı Murat Çevik ve yönetiminin özel çabalarıyla bu sayıyı 48 derneğe çıkarmış bulunuyor.

pendik-dernekler-federasyonu-1-1209x800.jpg

PENDEF’in son etkinliklerinden biri de geçtiğimiz salı akşamı Duduzar Tesislerinde Hüsamettin Elçi’nin misafirliğinde yemekli bir tanışma toplantısı oldu.

Toplantıya federasyon üyesi dernek başkan ve yöneticileri, yüksek istişare kurulu üyelerinin yanı sıra; geçmiş dönem PENDEF başkanlığı yapmış Yaşar Saka, Ramazan Öztürk, Ziya Öncan, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve PENDEF Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Şahin katıldılar. Toplantıda Federasyonun Kurucu Başkanı rahmetli Fuat Şengül de anıldı.

pendik-dernekler-federasyonu-2-1209x800.jpg

Yaklaşık 3 saat süren buluşmada federasyon üyesi dernek başkan ve yöneticileri teker teker kendilerini tanıttılar. Tanıtım faslından sonra üyeler görüş ve önerilerini de dile getirme imkânı buldular.

pendik-dernekler-federasyonu-5-1209x800.jpg

Toplantının açılış konuşmasını organizasyonun sponsoru Hüsamettin Elçi yaptı. Elçi duygu yüklü konuşmasıyla davetlilerden büyük alkış aldı.

pendik-dernekler-federasyonu-11-1209x800.jpg

Kaynak:Pendik Gazetesi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.