24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

NUH ÇİMENTO?DA MEZUNİYET TÖRENİ

80. Yıl Nuh Çimento Lisesi, okulun konferan salonunda, son sınıf öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.

Nuh Çimento?da mezuniyet töreni


Mezuniyet töreninde konuşan okul müdürü Asuman Büber, ”9’uncu sınıfta elimize geldiğinizde, ufacık, tefecik yavrulardınız. O dönem sizler, bizleri, bizler de, sizleri tanıma ve anlama çabalarken, bugün başarılı yıllar geçirmenin mutluluk ve gurunu aynı zamanda da sizlerden ayrılmanın burukluğunu iliklerimize kadar hissetmekteyiz.” dedi.
Büber, konuşmasına, “Elimizde büyüdünüz, hayata atıldınız, aranızda çok başarılı öğrencilerimiz var. Sizlerin üstün gayretleriniz ve azminizle, bu başarıyı ilerleyen günlede de sürdüreceğinize inancım tamdır. Nuh Çimento Liseli olmak, bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı hayatınızın her alanında fark ettirmeniz temennisiyle, yeni hayatınız ve eğitiminizde başarılar dilerim.” dedi.
80. Yıl Nuh Çimento Lisesi son sınıf öğrencelerinin, yıl boyunca yaptıkları çalışmaların karşılığı olan ve tören salonunda kendilerine tek tek dağıtılan “yıllıklar” ile kendi sınıflarının yıl boyunca yapmış olduğu icraatların sinevizyon görüntüsüyle kendilerine izlettirimesi, öğrenci, veli ve öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Törenin ardından LYS’ye hazırlanacak olan öğrencilerin bir çoğu kendilerine milli eğitim bakanlığınca tanınan kanuni izin için okul idaresine belgelerini imzalatarak, arkadaş ve öğretmenleriyle vedalaştılar.
Son sınıf öğrencileri, okul önündeki merdivenlerde, okul idarecileri ve öğretmenler ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.